JUMAL, premoženjsko in finančno svetovanje
Aleš Lončar s.p.
Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje
Telefon: 041 45 51 82
E-pošta: info@jumal.si

 

 

ne gre za enkraten obisk stranke. niti za prodajo storitve.

Premoženjsko svetovanje je dolgoročna profesionalna naravnanost k strankam, katere končni cilj je zaščita pred tveganjem, izgradnja, zaščita ter optimiziranje premoženja in varčevalnih navad, z namenom doseči in preseči pričakovane dosežke v prihodnosti! V današnjem, finančno razburkanem svetu, postaja osebno finančno svetovanje nuja!

Zaradi ogromnega števila finančnih produktov in porabljenega časa večina obupa nad novimi koraki. Z njimi bi si lahko zaščitili in oplemenitili svoje osebno premoženje. Žal pa večina ostaja pri današnjih neprimernih finančnih produktih, ki niso prilagojeni posamezniku.

Živimo v obdobju, kjer sta glavni zvezdi pravočasne informacije in kapital. Če ju ne izkoristite v svoje dobro – lahko kapitulirate! 

 

Dobro svetovanje ni le kombinacija makro in mikroekonomskega znanja. ZLATA VREDNE so dejanske izkušnje na obstoječem trgu!

blue-divider

SAMI IZBIRATE SVOJO PRIHODNOST!

Po strokovno opravljeni analizi se izdela Vaš osebni profil, izračun pravilne višine zaščite pomembnih tveganj in na koncu še ekskluzivni finančni načrt z upoštevanjem Vaših tekočih finančnih potreb, zmožnosti, želja in ciljev.

S tem moje delo še zdaleč ni končano. Spremljal Vas bom namreč skozi celotno obdobje uresničevanja vašega osebnega finančnega načrta.  Primerno temu boste lahko prilagajali svoje naložbe – s pravimi informacijami boste vedno v koraku s časom.

V finančnem svetu temu rečemo AKTIVNO UPRAVLJANJE PREMOŽENJA.