JUMAL, premoženjsko in finančno svetovanje
Aleš Lončar s.p.
Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje
Telefon: 041 45 51 82
E-pošta: info@jumal.si

V skladu s hitrim razvojem ekonomije, se razvijajo tudi različne naložbene možnosti. Na trgu najdemo poplavo različnih finančnih produktov.

Moj cilj je, poiskati najboljšo rešitev za Vas, glede na Vaše želje in finančno situacijo, seveda v skladu z Vašimi pogledi glede donosnosti, ročnosti, prenosljivosti in nagnjenosti k tveganju.

Nakup plemenitih kovin

Nakup plemenitih kovin

Zlato in srebro sta kovini, ki ljudi navdušujeta že več tisočletij. Predstavljata namreč realno vrednost premoženja, saj sta eni izmed najpreprostejših in najučinkovitejših oblik zaščite realne kupne moči po svetu.

Vzajemni skladi

Vzajemni skladi

Primerni so za tiste vlagatelje, ki za direktno investiranje v vrednostne papirje nimajo dovolj znanja, časa ali izkušenj, a si vseeno želijo svoja presežna sredstva plemenititi na kapitalskih trgih.

Zavarovanja

Zavarovanja

Glavni koncept zavarovanja je znan približno tako dolgo, kot obstoj človeštva. Naloga zavarovanja je v tem, da se ustvari gospodarska varnost z izravnavo gospodarskih nevarnosti.

Individualno upravljanje premoženja

Individualno upravljanje premoženja

Gospodarjenje s finančnimi instrumenti je visoko specializirana finančna storitev, katere cilj je povečevanje realne vrednosti prostih finančnih sredstev vlagatelja.

kripto

Kriptovalute

So digitalni denar s podobnimi lastnostmi kot jih imajo danes bankovci ter kovanci.  Nastajajo z uporabo kriptografije, kar daje valuti varnost. Prenosi sredstev so transparentnejši, cenejši in bistveno hitrejši.