JUMAL, premoženjsko in finančno svetovanje
Aleš Lončar s.p.
Šmihelska cesta 2, 3330 Mozirje
Telefon: 041 45 51 82
E-pošta: info@jumal.si

Glavni koncept zavarovanja je znan približno tako dolgo, kot obstoj človeštva. Naloga zavarovanja je, da se ustvari gospodarska varnost z izravnavo gospodarskih nevarnosti. Namen zavarovanja je zaščita oseb ter premoženja pred različnimi nepredvidenimi dogodki, ki lahko povzročijo škodo.

Enega najpomembnejših dejavnikov socialne varnosti posameznika in posledično širše družbe vsekakor predstavlja življenjsko zavarovanje. To zavarovanje posamezniku omogoča organiziranje lastnega sistema socialne varnosti, ki je prilagojena njegovemu življenjskemu standardu, dejanskim potrebam in uresničevanju osebnih ciljev. Zato je zelo pomembno, da se pred sklepanjem življenjskega zavarovanja temeljito posvetujete s finančnim strokovnjakom.

Da boste resnično pravilno zavarovani, potrebujete dovolj visoke zavarovalne vsote za nevarnosti katerim ste izpostavljeni. Tukaj pa je potreben temeljit razmislek ter premišljene predlagane rešitve. Sodelujem z več  zavarovalnicami, poiščem ponudbo, ki je za vsako posamezno stranko najprimernejša, najcenejša in najboljša pri izplačevanju škodnih dogodkov.